top of page

 

Juhlasali

Juhlasali on monipuolinen tila, joka soveltuu mm. luentotilaksi, kulttuuritoimintaan ja erilaisiin juhliin.

Saliin mahtuu 120 henkilöä ja sitä voi muokata pöytien ja tuolien avulla sopivaksi eri tilaisuuksiin, esim. luentosali pelkillä tuoleilla tai työpöydillä osanottajille tai juhlasalina katetuilla pöydillä. Kalustamatta sali toimii mainiosti harjoitustilana draamatuotannoille tai tanssille.

​Tilassa on kiinteä videoprojektori, joka soveltuu luentotarkoitukseen mutta on myös tarpeeksi tehokas elokuvaesityksille. Tarvittaessa saliin saa myös äänentoistolaitteet kahdella langattomalla mikrofonilla.

​​Salissa on myös erittäin hyvä akustiikka ja se soveltuu siitä syystä hyvin pienimuotoisille musiikkiesityksille. Se on myös ollut erittäin suosittu kuorojen ja kamariorkesterien harjoitustilana harjoitusleirien yhteydessä.

Hinnat

 

Hinnat sisältävät sisäänkäyntiaulan käytön ja mikäli käytätte Perinnekeskuksen kestityspalveluita, sisältyy hintaan myös ruokasalin käyttö.

 

Hintaesimerkkejä:

päivätapahtuma arkisin klo 9–16              alk. €  150,-

kokopäivätapahtuma arkisin klo 9–20       alk. € 220,-

iltatapahtuma ma–to klo 18–22                alk. €  150,-

iltatapahtuma pe–su klo 18–22                 alk. € 200,-

kokopäivätapahtuma la–su klo 9–20        alk. € 340,-

Mikäli haluatte tilata juhlasalin pidemmälle jaksolle kuten esim. viikonloppu- tai viikkoleirille pyydämme teitä ottamaan yhteyttä Perinnekeskukseen yksilöllisen tarjouksen saamiseksi.

Lisätietoja:

info@kuggom.fi

040 588 3303

bottom of page