top of page

 

Majoitus

 

Perinnekeskus Kuggom tarjoaa tunnelmallista majoitustilaa entisen kansanopiston asuntoloissa. Tule kokemaan entisajan asuntolatunnelmaa maaseudun rauhaisassa ympäristössä! Tarjoamme ensisijaisesti ryhmille majoitustilaa.

 

Majoitustila Pojkis

Päärakennuksen toisessa kerroksessa on keskuksen majoitustiloista toinen. Majoitustilaa kutsutaan nimeltä Pojkis ja sieltä löytyy majoitustilaa yhteensä 20 majoittujalle. Huoneet ovat pääasiassa 2 hengen huoneita, mutta joukossa on myös yksi 4 hengen perhehuone sekä yksi 1 hengen huone. Lisävuoteen tai vauvansängyn saa tarvittaessa huoneeseen. Majoitustilan wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävällä. Majoituskerroksessa on oleskelutila sekä pieni keittiö varusteineen. Aamiainen tilattaessa majoitusvarauksen yhteydessä vähintään 10 hengen ryhmille. 

Huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä. Majoitustilaan ei saa tuoda eläimiä.

 

Majoitustilan nimi Pojkis tulee ruotsinkielisestä sanasta pojke – poika ja viittaa siihen, että kansanopisto-aikana asuntolatiloissa asuivat pojat.

Majoitustila Flickis

Keskuksen alueen toinen majoitustila löytyy erillisestä kaksikerroksisesta rakennuksesta, Flickis, jossa majoitustilaa yhteensä 24 majoittujalle. Huoneet ovat 2 hengen huoneita. Lisävuoteen ja vauvansängyn saa tarvittaessa huoneeseen. Majoitustilan wc- ja suihkutilat sijaitsevat käytävällä. Majoitustilassa oleskelutiloja sekä pieni keittiö varusteineen. Rakennuksesta löytyy myös pieni perhehuoneisto jossa kaksi huonetta ja pieni keittokomero sekä oma wc.

Aamiainen tilattaessa päärakennuksessa majoitusvarauksen yhteydessä vähintään 12 hengen ryhmille. Aamiainen ei sisälly huonehintaan. Huoneet ovat ympärivuotisessa käytössä. Majoitustilaan voi tuoda koiria sopimukseen mukaan lisähintaan. Tämä on hyvä huomioida, mikäli eläinallergiaa esiintyy. Tällöin alueen toinen majoitustila sopii paremmin.

Majoitusrakennuksen nimi Flickis tulee ruotsinkielisestä sanasta flicka – tyttö. Rakennus on valmistuttuaan 1950–luvulta lähtien toiminut pääsääntöisesti tyttöjen asuntolana.

Hinnasto

Hinnat eivät sisällä aamiaista ja lakanat/pyyheliina.

Lakanat ja pyyheliina 12 €/henk.

Aamiainen 10–20 hengen ryhmille alk. 9,90 €/henk.

Aamiainen 20–50 hengen ryhmille alk. 8,90 €/henk.

Ryhmämajoitus

1 hh          alk. 40,00 €/yö

väh. 2 hh          alk. 30,00 €/henk./yö

Lisävuode/vauvansänky        12 €

Tiedustelut ja varaukset
Pidemmille oleskeluille kuten leiri- tai ryhmämajoitukselle, sisältäen tarjoilun ja toimintatiloja, kehoitamme teitä ystävällisesti pyytämään kokonaistarjouksen.

 

info@kuggom.fi

040 588 3303

Saapuminen

Majoitusvaraus on tehtävä etukäteen. Huone on käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen, mikäli muuta ei sovita. Huoneen luovutus lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Keskuksen päärakennuksen toimistosta saat majoitushuoneen avaimen ja yleiset ohjeet majoittautumisen yhteydessä. Majoittautumisajankohdasta sovittava aina erikseen.

bottom of page