top of page

PUUVENEEN VEISTOKURSSI

3.9.2018 – 31.5.2019

Puuveneveiston koulutus on sinulle, joka olet innostunut veneilystä ja kädentaidoista. Rakennamme hyviä perinteisiä puuveneitä hyödyntäen tämän päivän tekniikkaa ja työmenetelmiä.

Tule ja liity mukavaan joukkoon, opi uutta ja veistä itsellesi puuvene. Voit olla opinto- tai vuorotteluvapaalla, eläkkeellä tai hakea uutta suuntaa elämääsi. Tässä ryhmässä kaikki onnistuvat. Opetusta saat suomeksi ja ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle yhdeksän kuukautta kestävän koulutuksen, jonka aikana ehdit rakentaa limisaumaisen puuveneen. Voit valita klassikkomalleista itsellesi mieluisan soutu- tai perämoottoriveneen. Käytössämme on upea veistämö ja ajanmukaiset laitteet. Kurssia vetää kokenut ja innostava opettaja.

PUUVENEEN KORJAUSKURSSI

2.9.2019 – 29.5.2020

Tämä koulutus on sinulle, joka olet innostunut veneilystä ja kädentaidoista. Rakennamme ja kunnostamme hyviä perinteisiä puuveneitä hyödyntäen tämän päivän tekniikkaa ja työmenetelmiä.

Syyskuussa 2019 alkaa puu- ja klassikkoveneiden korjauskurssi. Voit korjata oman puuveneesi runkoa tai kansirakenteita sekä tehdä muutoksia sisustukseen.

Otamme kurssille myös klassisia lujitemuoviveneitä, joissa on korjattavia puuosia kannella tai sisustuksessa. Lujitemuovikorjauksia verstaalla ei voi tehdä.

Tule ja liity mukavaan joukkoon, opi uutta ja kunnosta oma puuveneesi. Voit olla opinto- tai vuorotteluvapaalla, eläkkeellä tai olla hakemassa uutta suuntaa elämään. Tässä ryhmässä kaikki oppivat ja onnistuvat. Opetuskielemme ovat suomi ja ruotsi.

Tarjoamme sinulle neljä/viisi tai yhdeksän kuukautta kestävän koulutuksen, jonka aikana ehdit kunnostaa oman puuveneesi. Kurssi antaa laajat tiedot ja taidot laajemminkin kaikkiin puutöihin. Kurssia vetää kokenut ja innostava opettaja.

Opimme korjaamaan ja huoltamaan veneitä yhdessä pohtien ja käytännön työskentelyn kautta. Opit valitsemaan sopivan puun eri käyttötarkoituksiin sekä muokkaamaan puuta monipuolisesti koneilla ja käsityökaluilla. Perehdymme yhdessä eri mahdollisuuksiin veneiden pinnankäsittelyssä. 

Käytössämme on toimiva veistämöhalli ja ajanmukaiset puuntyöstökoneet. Toivomme, että sinulla on itsellä käsityökalut tai hankit ne kurssin aikana.

Please reload

bottom of page